Direktlänk till inlägg 26 januari 2015

Artikelkataloger är ett effektivt sätt att skaffa länkar

Av Skurre Aronsson - 26 januari 2015 11:30

Att använda sig av artikelkataloger är ett effektivt sätt att skaffa länkar när man just startat upp en ny hemsida eller blogg. När en sida är ny har den inte så många som länkar till den. Då kan det vara svårt att hitta personer som vill göra länkbyten och då är artikelkataloger ett utmärkt sätt att börja skaffa länkar till sin sida.


Vissa artikelkataloger kräver att man även länkar till dem vilket kan vara bra att kolla upp innan om detta inte är något du vill göra. Ett annat tips är att skriva sina artiklar i ett ordbehandlingsprogram och spara dem på din egen dator innan du publicerar dem i en artikelkatalog. Man vet inte om katalogen inte administreras längre och skulle du då suttit och skrivit en artikel och lagt ner tid och tankeverksamhet på detta utan att artikeln publiceras så kan det kännas frustrerande. Har du då sparat ner den på din egen dator så kan du enkelt publicera den någon annanstans istället.


Tänk dock på att vänta ett tag innan du väljer att byta ställe att publicera på eftersom det kan vara direkt skadligt för din sajt om det finns exakt samma artikel på två olika ställen som länkar till den. Detta gillar inte sökmotorerna.


Tre bra och aktiva artikelkataloger

Här följer tre aktiva artikelkataloger som jag rekommenderar.


Artikelkatalog.biz – Drivs av en webbyrå i Göteborg och tar bara emot kvalitativa artiklar inom olika ämnen. Den används till stor del av webbyrån i arbetet med sökmotoroptimering till kunder.


Ansiktsvatten.com – Är en artikelkatalog som handlar om skönhet och som därför också enbart tar emot artiklar inom detta ämne. Att använda sig av nischade kataloger är ett bra sätt att få länkar med hög relevans vilket är något som sökmotorerna känner av.


Byggartiklar.se – Tror jag nog att du själv förstår vad den har för nisch. Har du artiklar inom hantverk, bygg och närliggande ämnen så är det här du ska publicera dina artiklar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Skurre Aronsson - 12 februari 2016 17:17

Därför ska du ha unik webbdesign till ditt företag Unik webbdesign till företagets hemsidakan vara avgörande för hemsidans försäljning. Det kan också skydda dig från virus och förbättra laddningstiden. Hemsidans laddningstid Ett wordpresstema är ...

Av Skurre Aronsson - 16 september 2014 19:41

Det finns många intressanta sidor där man kan läsa om webbdesign och webbutveckling. I detta inlägg tänkte jag dela med mig av några av dessa.   Oftast börjar man med att välja ett domännamn. Ett domännamn köper man enklast på samma ställe där ma...

Av Skurre Aronsson - 24 november 2013 17:55

Jag bor i Göteborg och sysslar mycket med webbdesign. Det svåraste med webbdesign tycker jag är att få inspiration. Det gäller att ta sig tid att låta sig inspireras genom att surfa runt på nätet och se hur andra har designat sina sidor.   Här ...

Presentation


Webbdesign och webbutveckling är roligt! Denna bloggen kommer innehålla bra tips och trix om du också är intresserad av att designa hemsidor och bloggar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Blandade prylar

Partners


Ovido - Quiz & Flashcards